Free delivery from 100€!

2020 PEEGELDUS

Nüüd kui aasta 2021 juba vaikselt piilub, siis vaatame korra tagasi sellele pöörasele aastale. Pole mõtet vist öeldagi, et see aasta oli üllatuste ja väljakutsete rohke aasta, nii meile kui ka paljudele teistele. 



Aga see aasta õpetas meid olema paindlikum kui kunagi varem, õpetas vaatama peeglisse ja iseendasse, õpetas tegema kiireid otsuseid ja valikuid ning õpetas üksteisele toeks olemise kunsti. 



Kuid ka sellel aastal on millegi üle uhke olla ja toome välja 5 meie jaoks kõige olulisemat saavutust sellest aastast: 



1. Tallinn Dolls'i UHIUUS TEHAS EESTIS 



Tallinn Dolls lõi ja ehitas üles oma uue ja läbinisti keskkonnasõbraliku tootmisüksuse, mis opereerib täielikult päikeseenergial ning on võimalikult ressursitõhus, et vältida jääkide teket. Ja kuhu ikka, kui mitte Eestisse, täpsemalt Lüganusele ja Varjale:) Alustasime tööd oma uhiuues tehases novembrikuus, mis tõi kaasa ka omajagu muresid ja segadust nagu ikka, kuid oleme nii tänulikud oma klientidele tänu kellele oleme selle koos üle elanud. Eks kõik suured edusammud tulevad läbi raskuste ja see kolimine oli tõesti raske! Aga me ei jõua ära oodata, et varsti saame Teiega lähemalt jagada kogu ülevaadet meie südames (ehk tehases) toimuvast, kust Tallinn Dollsi tooted iga päev sünnivad:)



2. WEBINAR



Tallinn Dolls alustas uue ja põneva teekonnaga, kus koolitame enda kõrvale uusi ja ägedaid disainereid. See mõte oli ühest küljest spontaanne, et aidata meie klientide meelt lahutada ja proovida midagi uut ajal, mis muidu vbl nukker tundus. 



Kuid teisest küljest ka natukene emotsionaalne, et ma ei tundnud ise nii suurt toetust kui ma disainerina alustasin. Pigem vbl isegi vastupidi, kus alati esimene küsimus oli, et kas ma olen disainer või olen ma hoopis äriinimene. Ja mõlemat korraga kohe mitte ei saa. Et kui ma tegelen äriga, siis olen seetõttu kehvem disainer. Vahel tekitatakse piire selleks, et teisi pidurdada. Ja vahel toimib see isegi kasulikult just seetõttu, et siis tekib jõud tõestada vastupidist. Kui võitlejahinge jätkub:)



Aga täna tunnen, et tegelikult see teekond ei peaks olema tõestamine ja mina hea meelega innustan teisi, et jah, te saate seda ja kui te tahate, siis te ka teete seda:) 



Seega, Tallinn Dolls webinarid, et õpetada ennast proovile panema disaini vallas, on ka uuel aastal jätkumas:)



3. HIGH END T-SÄRGID JA PUSAD



Ka meie T-särgid ja pusad on läbinud meeletu kasvu kvaliteedi osas. Vahel on võibolla naljakas mõelda, et T-särk on ikka tavaline t-särk ja pusa on pusa. Kuigi meie tootevalik on väga lai, mantlitest kuni peokleitideni, siis terve meie aasta on kulunud sellele, et tagada, et just need kõige “tavalisemad” tooted timmida ja lihvida tipptasemele. 



Tänaseks oleme selle eesmärgi saavutanud ning tulemustega väga rahul:) 



Leidsime lõpuks parima kanga meie T-särkidele ja teeme neid nüüd uuest kõrgekvaliteedilisest paksust puuvillasest materjalist, mis ei veni ära ega anna alla isegi väga tiheda kandmise korral. Ning pusad, oh, need on ju seest nii mõnusalt pehmed, nii hästi hingavad ja ka õrnalt venivad, mis lasevad Sul elada just nii vabalt nagu soovid… aga kui proovid, siis saad isegi aru;) Ka prindikvaliteet on muutunud veelgi kirkamaks, et tuua kandjate ellu rohkem värve. 



Lihtsuses peitub võlu, aga need lihtsad asjad peavad olema just täpselt õiged, sest just neid ‘’lihtsaid asju’’ me kanname kõige enam. 



4. VÕITSIME KA MEESTE SÜDAMEID



TD MEN ja TD UNISEX liinid on jõudnud üha enam meeste riidekappi ja sellest on erakordselt hea meel. Ning võib-olla veel enam rõõmustab see, kui paljud mehed hindavad pereväärtuseid ja kannavad uhkusega meie kogupere kollektsiooni:) 



Vaata kui kihvt on meie armastatud ralliäss Martin Järveoja oma lastega. Kui 2020. aasta on meile midagi õpetanud, siis just seda, et hoia oma sõbrad lähedal, kuid pere veel lähemal.



5. KESKKONNASÕBRALIKKUS ja JÄÄKIDEST VABAKS



Mis seal salata, see aasta on olnud üks tõeline maskiralli. Peokleite sellel aastal küll palju ei ostetud, kuid see-eest tegime palju näomaske. 



Eks erilised ajad nõuavad ka erilisi abivahendeid. Tallinn Dolls hakkas tegema maske meie klientide tungival soovil ja ise me ehk kohe esmaselt selle peale ei nii kiiresti ei tulnudki, aga kui me kedagi kuulame, siis muidugi just eelkõige meie kliente. Ühtlasi avastasime, et oleme ju pikalt kogunud kangajääke ja just selleks neid ju kogunud olimegi. :) 



Jääkidest tegemine on natukene ajamahukam, sest neid lõigatakse ükshaaval ja valitakse tükke, kuid selle teostamiseks oli meil tore meeskond, kellele see idee algusest peale meeldis. Miks visata midagi ära kui sellele leidub uus elu? 



Igas asjas tasub leida midagi head ja meil on hea meel, et selle pöörase maskiralli saatel oleme saanud vabaks ka paljudest Tallinn Dolls kangajääkidest, mis leidsid sellisel moel uue elu. :)





Soovime ka Teile kallid Dollsid, et leiate sellest aastast enda jaoks üles kõik positiivsed killud ja need võtate uude aastasse kaasa:) 



Mari,



Tallinn Dolls disainer ja looja





 

Shopping Bag (0)