Free delivery from 100€!

Anu Samarüütli illustratsiooni töötuba Tallinn Dollsis! Loo oma illustratsiooniga T-särk!

Tallinn Dolls kutsub sind oma stuudiosse kunsti töötuppa mõnusalt aega veetma ja tutvuma illustratsioonide maailmaga. Vabasta ennast igapäevasest rutiinist, paku aega iseendale või veeda lõbusasti aeg sõprade/pere või töökaaslastega. Töötoas keskendume inimese loomingulise poole avastamisele. Eelnev kogemus loomingulistes tegevustes ei ole vajalik. 



Töötoas loome kollaazhi- ja segatehnikas illustratsiooni, mis peale koolitust trükitakse Tallinn Dollsi T-särgi peale! Töötoas möllame kääride, paberite, värvi ja liimiga - lasteaialapski saaks sellega hakkama- ja loome midagi rõõmsat ja enneolematut! Kirss tordil on su enda loominguga T-särk, milles saad hiljem särada!



Tallinn Dolls kunsti töötoa pakett sisaldab:



* töötoa läbi viimist oma ala meistri Anu Samarüütli poolt;



* töötoaks tarvilikke kunstitarvikuid (lõuend, värvid, paberid ja muu vajalik);



* Tallinn Dollsi T-särki, sinu poolt töötoas valmistatud pildi skanneerimist ja Tallinn Dollsi pluusile printimist (pluusi suurus valitakse kohapeal). Vajadusel ka kerget pildi töötlust; 



* lisaks pakume kergeid snäkke, klaas kihisevat tervitusjooki (limonaad või prosecco) ja värskendavat vett;



Anu Samarüütli töödega saab tutvuda Instagramis anukistudio, Facebookis Anu Samarüütel _ artist või kodulehel http://www.anuworld.co.uk/



Kaasa võib võtta oma lemmiknäksi või jooki. Selga mõnusad mugavad ja määrdumiskindlad riided. Osaleda võivad kõik soovijad alates 7 eluaastast.



Anu Samarüütli illustratsiooni töötoa hind on 95 eurot, mis sisaldab Tallinn Dollsi T-särki, millele trükitakse sinu töötoas valminud looming. Kokkuleppel saame pildi trükkida T-särgi asemel pika varrukaga pluusile, siis lisandub töötoa tavahinnale 25 eurot. 



Ürituste asukoht: Kunsti töötuba toimub Tallinn Dollsi avaras ja hea asukohaga stuudios Tallinnas (Koidu 122/PLaneedi 4).



Kestvus: töötuba kestab kuni 2 tundi.



Palume töötoal osalemise eelnevalt broneerida e-posti aadressil: naistekas@tallinndolls.com; telefon: 56886381. 



Korraldajal on õigus ürituse kuupäeva muuta (edasi lükata), kui grupp ei täitu (10 osalejat).





Soovi korral saame kokku leppida Teie seltskonnale Teie poolt sobiva personaalse töötoa aja (umbes 10 osalejat) (esmaspäevast-reedeni kell 19:30-22:30; laupäeval vahemikus kell 17.30-21.00 ja pühapäeval vahemikus kell 13:00-21:00); Kokkuleppel saame üritusi korraldada ka päevasel ajal!

VAATA MEIE STUUDIOT

Shopping Bag (0)